Gastouderopvang Gezelligheid

Ruimte voor je slogan

Even voorstellen

Ik ben Marinelle Huiskes, 41 jaar, moeder van 3 zoons (18, 16 en 8)en 1 dochter (4 jaar). Wij wonen in Eerbeek (Noorderenk) in een hoekwoning op steenworpafstand van de kinderboerderij. Er is zowel binnen als buiten voldoende speelgelegenheid afgestemd op de leeftijd van de kinderen.                                                                                             

Sinds 2003 heb ik in de zorg gewerkt, eerst met ouderen en de laatste 3 jaar op een jongerenafdeling als verpleegkundige. Van december 2016 t/m januari  2017 heb ik zowel als verpleegkundige als gastouder gewerkt, omdat ik meer thuis wil zijn voor mijn kinderen en toe ben aan regelmaat. Het werken met kinderen heeft mij altijd getrokken en inmiddels heb ik ruime ervaring als moeder van vier kinderen. De keuze om als gastouder te beginnen was voor mij dan ook een logische stap. Januari 2017 heb ik mijn baan als verpleegkundige opgezegd en ben ik volledig als gastouder verdergegaan. De drie jongens vinden het heel gezellig en voor de jongste is het erg leuk om vriendjes en vriendinnetjes te hebben om lekker mee te spelen en van te leren!


Ik hou erg van gezelligheid, lekker dansen en zingen, voorlezen, knutselen en spelletjes doen. Ook ga ik elke dag even lekker naar buiten met de kindjes. Wat ik ook heel belangrijk vind, is dat ieder kind lekker zichzelf kan zijn, alleen zo kun je je optimaal ontwikkelen. Ieder kindje is tenslotte uniek!

Gastouderopvang Gezelligheid is sinds 1 december 2016 geopend op maandag, woensdag, donderdag. 

 

Bel of mail gerust voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking! Zie contact voor beschikbaarheid. 

 

Openingstijden

Openingstijden

ma  maandag:   7.30-17.30
di  dinsdag:   Gesloten
wo, do  woensdag, donderdag:   7.30-17.30
vr  vrijdag:   Gesloten
za  zaterdag:   Gesloten
zo  zondag:   Gesloten


Opvanguren van 7.30-17.30 uur.