Gastouderopvang Gezelligheid

Ruimte voor je slogan

Even voorstellen

Ik ben Marinelle Rutten-Huiskes, 35 jaar, getrouwd en samen hebben wij drie zoons (12, 10 en 3 jaar). Wij wonen in Eerbeek (Noorderenk) in een hoekwoning op steenworpafstand van de kinderboerderij. Er is zowel binnen als buiten voldoende speelgelegenheid afgestemd op de leeftijd van de kinderen.                                                                                             

Sinds 2003 werk ik in de zorg, eerst met ouderen en de laatste 3 jaar op een jongerenafdeling als verpleegkundige. Op dit moment werk ik nog steeds als verpleegkundige, maar minder uren, omdat ik meer thuis wil zijn voor mijn kinderen en toe ben aan regelmaat. Het werken met kinderen heeft mij altijd getrokken en inmiddels heb ik ruime ervaring als moeder van drie kinderen. De keuze om als gastouder te beginnen was voor mij dan ook een logische stap. Mijn twee oudsten vinden het ook geweldig en voor de jongste is het erg leuk om vriendjes en vriendinnetjes te hebben om lekker mee te spelen!

Ik hou erg van gezelligheid, lekker dansen en zingen, voorlezen, knutselen en spelletjes doen. Ook ga ik elke dag even lekker naar buiten met de kindjes. Wat ik ook heel belangrijk vind, is dat ieder kind lekker zichzelf kan zijn, alleen zo kun je je optimaal ontwikkelen. Ieder kindje is tenslotte uniek!

Gastouderopvang Gezelligheid is sinds 1 december 2016 geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. 

 

Bel of mail gerust voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking!

 

Openingstijden

Openingstijden

ma  maandag:   7.30-17.30
di  dinsdag:   Gesloten
wo-vr  woensdag-vrijdag:   7.30-17.30
za  zaterdag:   Gesloten
zo  zondag:   Gesloten


Opvanguren van 7.30-12.30 uur, 12.30-17.30 uur of van 7.30-17.30 uur.